Psychologiepraktijk

Mentaal  Sterker   

Tip, compliment of klacht?

Mentaal Sterker doet er alles aan om de zorg af te stemmen op uw wensen. 

U kunt de praktijk vertellen of ze daarin slaagt en/ of hoe het beter kan. Uw ervaringen helpen de praktijk om de zorg en ondersteuning te verbeteren.

Bent u het niet eens met onderdelen van de behandeling of heeft u een klacht over andere zaken? Maak het bespreekbaar; Een gesprek lost vaak veel op. 

Mentaal Sterker is aangesloten bij de NVGzP Klachtenregeling. Het kan gebeuren dat u niet helemaal tevreden bent met het resultaat van het gesprek over uw onvrede. In dat geval kunt u uw klacht aan de klachtenfunctionaris voorleggen. Deze kan u adviseren over hoe uw probleem op te lossen. In geval van een klacht heeft u de keuze tussen bemiddeling door de klachtenfunctionaris of formele behandeling door de klachtencommissie. 


Ook kan het zijn dat u uw klacht beter aan een externe instantie voor kan leggen, zoals de geschillencommissie of het tuchtcollege voor de gezondheidszorg. De klachtenfunctionaris gaat samen met u na welke mogelijkheid voor u het beste is. Voor meer informatie klikt u hier klachtenregeling-NVGzP-clienten.pdf

De psychologen die deelnemen aan de NVGzP-klachtenregeling, zijn hiermee ook automatisch aangesloten bij de geschillencommissie. De NVGzP is aangesloten bij de Geschillencommissie Psychische en Pedagogische zorg in Den Haag. 
 

E-mailen
Bellen